Verkkokaupassa maksaminen ja maksutavat

 

Maksaminen ja maksutavat

Taika-Aitta tarjoaa maksutapoina tutut ja turvalliset vaihtoehdot. Taika-Aitan maksuliikenteestä vastaa Checkout Finland Oy ennakkotilisiirtoa lukuunottamatta. Checkout takaa helpot, joustavat ja turvalliset maksuvaihtoehdot. 

 

Verkkopankki

Voit maksaa tilauksen ja toimituskulut verkkopankissasi tilauksen yhteydessä. Käytettävissäsi ovat seuraavat verkkopankit:

Nordea

Osuuspankki

Danske Bank

LähiTapiola

Aktia

Paikallisosuuspankki

Säästöpankki

Handelsbanken

S-Pankki

Ålandsbanken

 

Muista palata aina maksun jälkeen takaisin verkkokauppaan viedäksesi tilauksen loppuun.

 

Korttimaksaminen

Taika-Aitan verkkokaupassa kortilla maksaminen on turvallista. Me emme tallenna asiakkaan korttitietoja, vaan maksamisesta ja erittäin korkeatasoisesta turvallisuudesta vastaa yhteistyökumppanimme Checkout Finland Oy. Luottokortilla maksaessasi tallennamme ainoastaan ostoksen viitenumeron. Tämä tarkoittaa sitä, että luottokorttitietosi tallentuvat ainoastaan niitä käsittelevien pankkien tietoihin. Käytettävissäsi ovat seuraavat maksukortit: 

Visa Debit

Visa Electron

Visa

Debit MasterCard

MasterCard

    

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan Taika-Aitalle.

 

Ennakkotilisiirto

Taika-Aitta tarjoaa maksamiseen vaihtoehdoksi myös ennakkomaksua. Tilaukset maksetaan ennakkomaksulla Taika-Aitan pankkitilille. Lasku tulee tilausvahvistuksena heti kun tilaus on rekisteröitynyt järjestelmäämme Käytä laskussa olevaa viitenumeroa maksaessasi laskua. (Viite toistaiseksi pois käytöstö teknisen vian vuoksi, voit maksaa ilman viitettä!) Suorituksen saavuttua pankkitilillemme lähetämme tilauksesi sinulle. 

 

Pankkiyhteystietomme:

Tilinhaltija: Taika-Aitta

Tilinumero: FI30 1264 3000 1097 05

Pankki: Nordea

 

Jos et saa tilausvahvistusta, ota välittömästi yhteyttä meihin. Tilaus on voinut jäädä kirjautumatta järjestelmäämme jolloin emme ole tietoisia siitä. Saat aina sähköpostiisi vahvistuksen kun olemme vastaanottaneet maksusi. Ennakkomaksulla maksaessasi odotamme maksuasi 7 arkipäivää tilauksen teosta. Mikäli maksua ei suoriteta määräajassa, tilaus peruuntuu.

 

Laskulla tai osamaksulla maksaminen 

Osta nyt, maksa vasta myöhemmin kun olet saanut tilauksesi. Tarjoamme yhteistyössä Checkout Finland Oy:n kanssa seuraavat lasku- ja osamaksutavat:

Everyday lasku- ja osamaksupalvelu

Jousto lasku- ja osamaksupalvelu (toistaiseksi pois käytöstä)

Collector lasku- ja osamaksupalvelu

Euroloan lasku- ja osamaksupalvelu

Svea WebPay lasku- ja osamaksupalvelu

 

Tutustu linkeistä lasku- ja osamaksupalvelujen maksutapoihin ja niiden ehtoihin.

                  

HENKILÖTIEDOT

Henkilötunnustasi tarvitaan luottotietojen tarkastamiseen, kun tilauksen maksuvaihtoehto on lasku tai osamaksu. Henkilötunnus ei tallennu Taika-Aitan rekisteriin. Henkilötietojasi käsitellään henkilötietolain mukaisesti. 

 

Maksaminen mobiililompakolla

Käytettävissäsi ovat seuraavat mobiililompakot:  

Pivo

MasterPass

MobilePay 

Tutustu linkeistä mobiililompakkojen maksutapoihin ja niiden ehtoihin.

            

 

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä verkkokauppamme maksunvälittäjä Checkout Finland Oy:n asiakaspalveluun puh.  0800 552 010 (ark. klo 9:00-16:00) tai asiakaspalvelu@checkout.fi.