Taika-Aitassa maksaminen ja maksutavat

Taika-Aitta tarjoaa maksutapoina tutut ja turvalliset sekä monipuoliset vaihtoehdot. Taika-Aitan maksuliikenteestä vastaa maksuvälityspalvelu Checkout Finland Oy ennakkotilisiirtoa lukuunottamatta. Checkout takaa helpot, joustavat ja turvalliset maksuvaihtoehdot, joista tietoa löydät tältä sivulta. Ennakkotilisiirto toimii verkkopankissasi tavallisen laskunmaksun tapaan.

 

Checkout maksunvälityspalvelu

Mikä on Checkout Finland?

Olemme yksi Suomen johtavista maksunvälittäjistä. Takaamme sinulle turvallisen maksutapahtuman. Kun ostat verkkokaupasta, joka käyttää maksunvälityspalveluamme, tiedät rahojesi kulkevan tietoturvallisesti perille ja henkilökohtaisten tietojesi pysyvän suojassa. Autamme sinua mahdollisissa verkkokaupan maksuliikenteen ongelmatilanteissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, p. 0800 552 010 (0,00 €/min+ppm) ma–su klo 6–23, paitsi juhlapyhinä tai asiakaspalvelu@checkout.fi.  

Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Muista palata aina maksun jälkeen takaisin verkkokauppaan viedäksesi tilauksen loppuun.

 

Maksukorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. 

    

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

MasterPass

MobilePay 

Tutustu linkeistä mobiilimaksutapoihin ja niiden ehtoihin.

            

 

 

Lasku- tai osamaksupalvelut

- Lasku on nopea ja turvallinen maksutapa.

- Saat lisää maksuaikaa.

- Maksat vasta kun olet saanut tuotteesi.

- Osamaksulla joustavuutta takaisinmaksuun.

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat Collector, Jousto, Mash (ent. Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot. 

Lue lisää lasku- ja osamaksuehdoista:

collector.fi

Collector Bank AB, Y-tunnus 556597-0513, tarjoaa mahdollisuuden ostaa laskulla tai osamaksulla sekä vähintään 20-vuotiaille yksityishenkilöille että yrityksille Suomessa. 

Collector Bank lähettää laskun postitse ostotapahtumasta seuraavan kuukauden aikana ja lasku erääntyy maksettavaksi vasta kyseisen kuukauden viimeinen päivä. Laskuun lisätään laskutusmaksu 2,95 euroa. Luottokorkoa ei kuitenkaan peritä ostopäivän ja laskun eräpäivän väliseltä ajalta.

Collectorin asiakaspalvelu  palvelee puhelimitse 09 3158 9947 tai sähköpostilla contactcenter@collectorbank.fi. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9–18.

jousto.com

Jousto on suomalainen maksupalvelu, jolla voi maksaa verkkokaupassa joustavasti, nopeasti ja turvallisesti. Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Joustolla voit maksaa myös erissä jopa 1-12 kuukauden takaisinmaksusajalla. 

Jousto lähettää kotiisi tai sähköpostiisi laskun, jonka maksat vasta kun olet saanut tuotteen. Kaikki kustannukset näet selkeästi merkittynä jokaisessa laskussasi. Jouston laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Joustolla maksettaessa minimiostos on 20€. 

Jouston Online-palvelussa pääset 24 h vuorokaudessa katsomaan Joustosi tilanteen ja halutessasi maksamaan laskuja. Jouston asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa kysymyksissä ma–pe klo 7–22 ja la-su klo 9-21, numerossa 0800 186 186 ja osoitteessa asiakaspalvelu@jousto.com. 

mash.com/fi

Mash on luotettava ja joustava maksutapa kaikenlaiseen ostamiseen. Kun valitset maksutavaksi Mashin, saat laskun kotiisi ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Kaikki ohjeet löytyvät laskusta.Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mashilla voivat maksaa kaikki Suomessa asuvat 20–70-vuotiaat, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Mashilla maksettaessa minimiostos on 10€. Kun maksat laskulla, Mashin käytöstä ei tule sinulle kuluja. Saat 14 päivää korotonta maksuaikaa, emmekä peri laskutuslisää. Voit muuttaa laskun helposti osamaksuksi heti laskun saatuasi. Osamaksu on edullinen tapa maksaa joustavasti. Maksat silloin hinnastomme mukaista korkoa käyttämästäsi rahasummasta.

Mashin asiakaspalvelu palvelee puhelimitse 0800 94580 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@mash.com 24/7, puhelu on maksuton.

webpay.svea.com/fi

SveaWebPay tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. 

Huomioithan seuraavat asiat:

Kun valitset vaihtoehdoksi "maksa laskulla" SveaWebPay tarkistaa luottotietosi henkilötunnustasi vastaan. Maksuehto on 14 päivää. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta SveaWebPay veloittaa 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Svea Webpayn asiakaspalvelu  palvelee puhelimitse 09 4242 3330 tai sähköpostilla asiakasinfo@svea.fi.  Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8–17.

 

Ennakkotilisiirto

Taika-Aitta tarjoaa maksamiseen vaihtoehdoksi myös ennakkomaksua. Tilaukset maksetaan ennakkomaksulla Taika-Aitan pankkitilille. Lasku tulee tilausvahvistuksena heti kun tilaus on rekisteröitynyt järjestelmäämme Käytä laskussa olevaa viitenumeroa maksaessasi laskua. Saat vahvistuksen sähköpostiisi kun maksusi on kirjautunut pankkitilillemme. Suorituksesi saavuttua lähetämme tilauksesi sinulle. 

 

Pankkiyhteystietomme:

Tilinhaltija: Taika-Aitta

Tilinumero: FI30 1264 3000 1097 05

Pankki: Nordea

 

Jos et saa tilausvahvistusta, ota välittömästi yhteyttä meihin. Tilaus on voinut jäädä kirjautumatta järjestelmäämme jolloin emme ole tietoisia siitä. Saat aina sähköpostiisi vahvistuksen kun olemme vastaanottaneet maksusi. Ennakkomaksulla maksaessasi odotamme maksuasi 7 arkipäivää tilauksen teosta. Mikäli maksua ei suoriteta määräajassa, tilaus peruuntuu.