Taika-Aitan toimitusehdot

Voimassa 28.10.2016 alkaen

Oikeudet ehtojen muutoksiin pidätetään.

 

Toimitukset

Lähetämme varastotuotteet mahdollisimman pian, yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa siitä kun tilauksesi on rekisteröitynyt meille. Mikäli toimitusaika on pidempi, on siitä tuotteen kohdalla maininta.

Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä sähköpostilla. Mikäli emme saa vastausta kahden päivän kuluessa, lähetämme muut tilauksesi tuotteet ja merkitsemme lähetyslistaan loppuneet tuotteet.

Toimitamme ainoastaan kotimaahan. Käytämme lähetyksissämme myös kierrätettyjä pakkausmateriaaleja.

 

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet toimitus- ja maksutavanvalintasivulla ennen tilauksen vahvistamista. Kulu määräytyy tilauksen koon mukaan. Toimitamme tilaukset Matkahuollon tai Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin tai Postin toimittamana kirjeenä tai kirjattuna lähetyksenä, myös kotiovelle toimitettuna. Kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Lähetystunnus lähetetään tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen, kun tilaus on toimitettu postin kuljetettavaksi.

Toimitustapavaihtoehdot ovat

Kirje 3,90e

Pikakirje 7,00e

Postin pakettiautomaatti (SmartPost) 7,50e

Postipaketti (nouto Postin toimipisteestä) 7,50e

Matkahuollon Lähi-paketti (nouto Matkahuollon toimipisteestä) 7,50e

Postin Ovelle -pakettipalvelu 19,00e

                     

Toimitusaika

Toimitusaikamme ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-5 arkipäivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla tai sähköpostitse tilauksen rekisteröityämme.

 

Ennakkomaksu

Jos olet valinnut maksutavaksi ennakkomaksun, lähetämme tilauksesi kun suoritus näkyy pankkitilillämme. Jos et ole saanut tilausvahvistusta, ota välittömästi yhteyttä meihin. Voi olla että tilaus ei ole kirjautunut järjestelmäämme jolloin emme ole tietoisia siitä. Saat aina sähköpostiisi vahvistuksen maksun vastaanottamisesta. Ennakkomaksulla maksaessasi odotamme maksuasi 7 arkipäivää laskun lähettämisestä. Mikäli maksua ei suoriteta määräajassa, tilaus peruuntuu.

 

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista perimme paketin lähettämisestä (7,00 €) ja meille palautumisesta aiheutuvat postikulut (7,00 €) eli yhteensä 14 €.

 

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)taika-aitta.fi. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, tee asiasta heti vahinkoilmoitus kuljetusliikkeeseen (Posti tai Matkahuolto). Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuote on vaurioitunut, tulee asiasta ilmoittaa viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän sisällä kauppamme yhteydenottomakkeella tai sähköpostilla asiakaspalvelu(at)taika-aitta.fi.