• Tietoturvakäytäntö  Voimassa 6.8.2018 alkaen  Oikeudet ehtojen muutoksiin pidätetään.

  1. Yleistä

  Tällä tietosuojaselosteella kerromme asiakkaillemme heidän henkilötietojensa käsittelystä yrityksessämme. Tallentuneet asiakastiedot muodostavat käyttäjärekisterin, jonka ylläpitäjänä Taika-Aitta toimii. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojakäytännön ehdot käyttääkseen Taika-Aitan palveluita.  2. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

  Taika-Aitta

  Rajatie 31

  12950 Vojakkala

  Y-tunnus 2476633-4

  asiakaspalvelu@taika-aitta.fi
  3. Mihin rekisteriä käytetään?

  Taika-Aitan verkkokaupan rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.
  4. Mitä rekisteriin tallennetaan?

  Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, asema, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, maksutiedot ja muut asiakkaan verkkosivustolla luovuttamat tiedot.

  Taika-Aitta tallentaa rekisteriin verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.
  5. Kenen kanssa jaamme tietojasi?

  Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimitusten ja maksujen välityksiin.

  Välitämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille:

  - Kuljetusliikkeille (Posti ja Matkahuolto)

  - Maksun välittäjälle

  - Luotonmyöntäjälle asiakkan valitessa maksutavaksi luottoyhtiön laskun ja osamaksuluottoyhtiön laskun tai osamaksun.

  Taika-Aitta huolehtii tietoja siirrettäessä ja käsiteltäessä tietoturvan- ja suojan korkeasta tasosta EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

  Taika-Aitta ei luovuta rekisteritietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.  6. Miten rekisteriin tallennetut tiedot suojataan?

  Taika-Aitan verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ainoastaan Taika-Aitan työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.  7. Millaisia oikeukseia minulla on omien tietojen käsittelyyn?

  Sinulla on oikeus saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin, mukaan lukien oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista. Voit pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista. Tietyin edellytyksin voit myös pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä.

  Sinulla on oikeus saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin, mukaan lukien oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista. Voit pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista. Tietyin edellytyksin voit myös pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä.

  Taika-Aitta oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti.

  Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan (GDPR). Voit pyytää saamaan henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä muodossa, jotta ne ovat helposti siirrettävissä sinulle tai toiselle osoittamallesi rekisterinpitäjälle (tätä kutsutaan "tietojen siirtämiseksi").

  Jos huomaat, että tietojen käsittelyssä on puutteita tai se on lainvastaista, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.  8. Päivitykset ja muutokset

  Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää tai muuttaa. Jos teemme muutoksia tähän tietosuojakäytäntöömme, lisäämme alkuun muutospäivämäärän, jolloin käytäntö on viimeksi päivitetty.  9. Haluan kysyä tietosuojakäytännöstänne, mihin otan yhteyttä?

  Jos sinulle herää mitään kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä tai verkkosivustojemme tietosuojasta, ota yhteyttä meihin sähköpostilla asiakaspalvelu@taika-aitta.fi