• Tilauksen peruutusehdot

  Voimassa 8.8.2018 alkaen

  Oikeudet ehtojen muutoksiin pidätetään.  Peruutusoikeus

  Jos haluat perua tekemäsi tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Taika-Aitan sähköpostiin.

  Peruutusoikeus ei koske palveluja, joiden toimitus on jo aloitettu. Jos ilmoitat peruutuksesta silloin kun olemme ehtineet lähettää tilauksesi eteenpäin, käsitellään peruutusta palautusehtojen mukaan..

  Paketin noutamatta jättäminen Postista / Matkahuollosta / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita peruutusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä Taika-Aitalle, on Taika-Aitta oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 19,90 euron arvosta.

  Palauttaessasi tuotetta ota lähetystunnus talteen palautuksen seurantaa varten. Kun palautus on vastaanotettu varastollemme, palautamme maksun asiakkaan käyttämällä maksutavalla 30 päivän kuluessa siitä, kun palautus on vastaanotettu ja hyväksytty.

  Yksilöidyillä ja nimikoiduilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta. Tuotteet valmistetaan yksilöllisinä tilaustuotteina, eikä niitä ole mahdollista myydä sellaisenaan eteenpäin muille asiakkaille. (Kuluttajansuojalaki 6.)