• Verkkokaupan palautusehdot

  Voimassa 6.1.2021 alkaen

  Oikeudet ehtojen muutoksiin pidätetään.  Kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tämän jälkeisiä palautuksia emme ota vastaan. Yksilöidyillä ja nimikoiduilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Nämä tuotteet valmistetaan yksilöllisinä tilaustuotteina, eikä niitä ole mahdollista myydä sellaisenaan eteenpäin muille asiakkaille. (Kuluttajansuojalaki 6.)

  Maksuton palautusoikeus ei koske alennustuotteita. Asiakas palauttaa alennustuotteita sisältävän palautuksen omalla kustannuksellaan.

  Pikalähetystoimitusmaksu korvataan normaalilähetyksen maksun mukaisesti.

  Mikäli lähetät tuotteita takaisin verkkokauppaamme, sinun tulee tehdä palautusilmoitus. Lähetä ilmoitus sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@taika-aitta.fi. Palautusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote sekä pankkitilin numero, johon palautus maksetaan. Taika-Aitan vastaanotettua palautuksen ja sen hyväksymisen jälkeen Taika-Aitta tai Taika-Aitan yhteistyökumppani palauttaa maksun asiakkaan käyttämällä maksutavalla 30 päivän kuluessa siitä, kun palautus on vastaanotettu ja hyväksytty.

  Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Ehtojemme ja ohjeidemme mukaan tehty palautus on asiakkaalle maksuton. Palauttaja vastaa palautettavan tuotteen asianmukaisesta pakkaamisesta.

  Palautuksesta josta ei ole tehty etukäteen palautusilmoitusta perimme 7 € käsittelykulut.

  Palautettava tuote on palautettava 14 päivän sisällä palautusilmoituksen antamisesta. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen että tavara on palautettu määräajassa, esim. palautuskuitilla. Myöhästyneitä palautuksia emme hyvitä. Saat vastaanotetusta palautuksesta aina palautusvahvistuksen sähköpostiisi.

  Paketin noutamatta jättäminen Postista / Matkahuollosta / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä Taika-Aitalle, on Taika-Aitta oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 19,90 euron arvosta.  PALAUTUSOHJEET:

  Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä kopio palautusilmoituksesta. Pakkaa palautus huolellisesti. Vie lähetys Postin toimipisteeseen ja maksa lähetys edullisimman lähetystavan mukaan. Lähetä palautus tavallisena kirjeenä/postipakettina, ei asiakaspalautuksena. Säilytä lähetyksestä saamasi kuitti.

  Jos tuote voidaan palauttaa kirjeenä, emme korvaa postipakettimaksua. Palautamme sinulle aiheutuneen kulun postitusmaksusta sekä palauttamasi tuotteen summan kun palautuksesi on tullut perille ja olemme todenneet tuotteen palautuskelpoiseksi. Jos lähetyksesi katoaa kuljetuksessa, korvaamme palautuksesi sinulle Postista saamaasi kuittia vastaan. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse heti kun olemme vastaanottaneet palautuksesi.

  Palautusosoite:

  Rajatie 31

  12950 Vojakkala

  Puhelinnumero pakettipalautuksia varten: 040 5725434.

  Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen tuotteeseen, pyydämme sinua tekemään uuden tilauksen.