• Toimitusehdot

  Voimassa 23.9.2019 alkaen

  Oikeudet ehtojen muutoksiin pidätetään  Toimitukset

  Lähetämme varastotuotteet mahdollisimman pian, yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa siitä kun tilauksesi on rekisteröitynyt meille. Valmiin tilauksen käsittely kestää 1-3 päivää, jonka jälkeen tilaus on toimituksessa. Toimitusaika riippuu valitusta toimitustavasta. Mikäli tuotteen saatavuusaika on pidempi, on siitä tuotteen kohdalla maininta. Mikäli tilauksellasi on kiire, pyydämme ilmoittamaan siitä erikseen sähköpostitse. Näin osaamme poimia tekemäsi tilauksen pikaiseen käsittelyyn.

  Valitettavasti joskus saattaa käydä siten, että tilaamasi tuote on jostain syystä (esim. väärä varastosaldo) loppunut varastostamme, vaikka verkkokauppa näyttääkin tuotetta löytyvän varastosta. Ilmoitamme tästä sinulle sähköpostitse ja tarjoamme sinulle samalla korvaavaa tuotetta, mikäli sellainen löytyy. Tämä ei koske alennustuotteita. Mikäli emme saa vastausta kahden päivän kuluessa, lähetämme muut tilauksesi tuotteet ja merkitsemme lähetyslistaan loppuneet tuotteet.

  Toimitamme ainoastaan kotimaahan. Käytämme lähetyksissämme myös kierrätettyjä pakkausmateriaaleja.  Toimitustavat ja -kulut

  Tilauksesi toimituskulut näet toimitus- ja maksutavanvalintasivulla ennen tilauksen vahvistamista. Kulu määräytyy tilauksen koon mukaan. Toimitamme tilaukset Matkahuollon tai Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin tai Postin toimittamana kirjeenä tai kirjattuna lähetyksenä, myös kotiovelle toimitettuna. Kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Lähetystunnus lähetetään tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen, kun tilaus on toimitettu Postin kuljetettavaksi.

  Toimitustapavaihtoehdot ovat

  • Plus-kirje lähetystunnuksella 4,90e

  • Postin pikakirje 12,00e

  • Matkahuollon Lähi-paketti (nouto Matkahuollon toimipisteestä) 7,00e

  • Postin pakettiautomaatti (SmartPost) 7,50e

  • Postipaketti (nouto Postin toimipisteestä) 7,50e

  • Postin Ovelle -pakettipalvelu 19,00e  Toimitusaika

  Käsittelyaikamme ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää. Toimitusaika riippuu valitusta lähetystavasta.

  Jakeluyritysten ilmoittamat toimitusajat:

  Normaali kirje: Toimitus pääsääntöisesti neljässä arkipäivässä

  Postin pikakirje: Toimitus pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä

  Postipaketti ja pakettiautomaatti: Toimitus kahdessa arkipäivässä

  Postin Ovelle-pakettipalvelu: Sovitaan asiakkaan kanssa

  Matkahuollon Lähi-paketti: Toimitus kolmessa arkipäivässä

  Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan  sähköpostitse tilauksen rekisteröityämme.  Ennakkomaksu

  Jos olet valinnut maksutavaksi ennakkomaksun, lähetämme tilauksesi kun suorituksesi näkyy pankkitilillämme. Jos et ole saanut tilausvahvistusta, ota välittömästi yhteyttä meihin. Voi olla että tilaus ei ole kirjautunut järjestelmäämme jolloin emme ole tietoisia siitä. Saat aina sähköpostiisi vahvistuksen maksun vastaanottamisesta. Ennakkomaksulla maksaessasi odotamme maksuasi 7 arkipäivää laskun lähettämisestä. Mikäli maksua ei suoriteta määräajassa, tilaus peruuntuu.  Lunastamaton paketti

  Paketin noutamatta jättäminen Postista / Matkahuollosta / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä Taika-Aitallelle, on Taika-Aitta oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 19,90 euron arvosta.  Ongelmatilanteet

  Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(a)taika-aitta.fi. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, tee asiasta heti vahinkoilmoitus kuljetusliikkeeseen (Posti tai Matkahuolto). Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuote on vaurioitunut, tulee asiasta ilmoittaa viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän sisällä kauppamme yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla asiakaspalvelu(a)taika-aitta.fi.