• Maksuehdot  Maksuliikennettämme hoitaa Checkout Finland Oy "Checkout" -palvelun kautta poislukien ennakkotilisiirto. Ennakkotilisiirtotapahtumia hoitaa Taika-Aitan henkilökunta.

  Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkout Finland Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.  Mikä on Checkout Finland Oy?

  Checkout Finland Oy yksi Suomen johtavista maksunvälittäjistä. Checkout Finland Oy takaa sinulle turvallisen maksutapahtuman. Kun ostat verkkokaupasta käyttämällä Checkout Finland Oy:n maksunvälityspalvelua, tiedät rahojesi kulkevan tietoturvallisesti perille ja henkilökohtaisten tietojesi pysyvän suojassa.

  Checkout Finland Oy sinua mahdollisissa verkkokaupan maksuliikenteen ongelmatilanteissa. Ota yhteyttä Checkout Finland Oy:n asiakaspalveluun p. 0800 552 010 (0,00 €/min+ppm) ma–su klo 6–23, paitsi juhlapyhinä tai asiakaspalvelu@checkout.fi.  Checkoutin tarjoamat maksutavat kuluttajille:

  Pankkimaksut

  Voit maksaa seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla:

  Aktia

  Danske Bank

  Handelsbanken

  Nordea

  Oma Säästöpankki

  Osuuspankki

  POP-pankiki

  Säästöpankki

  S-pankki

  Ålandsbanken

  Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Checkout Finland Oy välitää maksusi Taika-Aitalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. Muista palata aina maksun jälkeen takaisin verkkokauppaan viedäksesi tilauksen loppuun.  Maksukorttimaksut

  Voit maksaa seuraavilla maksukorteilla:

  Luottokortit Visa ja Mastercard

  Debit maksukortit Visa ja Mastercard

  Visa Electron

  Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

  Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksusi suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.  Mobiilimaksutavat

  Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.  Lasku- ja osamaksupalvelut

  - Lasku on nopea ja turvallinen maksutapa.

  - Saat lisää maksuaikaa.

  - Maksat vasta kun olet saanut tuotteesi.

  - Osamaksulla joustavuutta takaisinmaksuun.

  Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat Collector, Jousto, Mash ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

  Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.  Lue lisää lasku- ja osamaksupalveluista ja niiden ehdoista:

  COLLECTOR

  Collector tarjoaa mahdollisuuden ostaa laskulla tai osamaksulla sekä vähintään 20-vuotiaille yksityishenkilöille että yrityksille Suomessa.

  Collector Bank lähettää laskun postitse ostotapahtumasta seuraavan kuukauden aikana ja lasku erääntyy maksettavaksi vasta kyseisen kuukauden viimeinen päivä. Laskuun lisätään laskutusmaksu 2,95 euroa. Luottokorkoa ei kuitenkaan peritä ostopäivän ja laskun eräpäivän väliseltä ajalta.

  Lue lisää collector.fi  JOUSTO

  Jousto tarjoaa mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Joustolla voit maksaa myös erissä jopa 1-12 kuukauden takaisinmaksusajalla.

  Jousto lähettää kotiisi tai sähköpostiisi laskun, jonka maksat vasta kun olet saanut tuotteen. Kaikki kustannukset näet selkeästi merkittynä jokaisessa laskussasi. Jouston laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Joustolla maksettaessa minimiostos on 20€.

  Lue lisää jousto.com  MASH

  Mash on luotettava ja joustava maksutapa kaikenlaiseen ostamiseen. Kun valitset maksutavaksi Mashin, saat laskun kotiisi ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Kaikki ohjeet löytyvät laskusta.

  Mashilla voivat maksaa kaikki Suomessa asuvat 20–70-vuotiaat, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Mashilla maksettaessa minimiostos on 10€. Kun maksat laskulla, Mashin käytöstä ei tule sinulle kuluja. Saat 14 päivää korotonta maksuaikaa, emmekä peri laskutuslisää. Voit muuttaa laskun helposti osamaksuksi heti laskun saatuasi. Osamaksu on edullinen tapa maksaa joustavasti. Maksat silloin hinnastomme mukaista korkoa käyttämästäsi rahasummasta.

  Lue lisää mash.com/fi  SVEAWEBPAY

  SveaWebPay tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla.

  Kun valitset vaihtoehdoksi "maksa laskulla" SveaWebPay tarkistaa luottotietosi henkilötunnustasi vastaan. Maksuehto on 14 päivää. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta SveaWebPay veloittaa 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

  Lue lisää webpay.svea.com/fi  Taika-Aitta tarjoaa maksamisen vaihtoehdoksi myös ennakkomaksua.

  Ennakkotilisiirto

  Voit maksaa tilisiirrolla, jolloin suoritus näkyy pankkitilillämme 1-2 pankkipäivän kuluessa. Tilausvahvistus toimii laskuna ja se saapuu sähköpostiisi heti kun tilaus on rekisteröitynyt järjestelmäämme. Käytä laskussa olevaa viitenumeroa maksaessasi laskua. Saat vahvistuksen sähköpostiisi kun maksusi on kirjautunut pankkitilillemme. Suorituksesi saavuttua lähetämme tilauksesi sinulle.  Pankkiyhteystietomme:

  Tilinhaltija: Taika-Aitta

  Tilinumero: FI30 1264 3000 1097 05

  Pankki: Nordea  Jos et saa tilausvahvistusta, ota välittömästi yhteyttä meihin. Tilaus on voinut jäädä kirjautumatta järjestelmäämme jolloin emme ole tietoisia siitä. Saat aina sähköpostiisi vahvistuksen kun olemme vastaanottaneet maksusi. Ennakkomaksulla maksaessasi odotamme maksuasi 7 arkipäivää tilauksen teosta. Mikäli maksua ei suoriteta määräajassa, tilaus peruuntuu.